Energiehaven bedrijvenpark Apeldoorn-Noord

Energiehaven is een samenwerking tussen meerdere partijen die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Onze gezamenlijke rol is die van facilitator. Wij zorgen ervoor dat alles geregeld wordt. Dit doen we nu als initiatiefnemer en financier van het energienet en straks in de rol van “aggregator”. Dat betekent dat we ervoor zorgen dat vraag en aanbod van energie slim op elkaar wordt afgestemd zodat alle deelnemers hier veel baat bij hebben. We zorgen er ook voor dat de gehele energie-infrastructuur wordt onderhouden en beheerd.

Het eerste project, bedrijvenpark Apeldoorn-Noord, is gestart in januari 2019 en Energiehaven werkt hierin samen met de volgende partners:

bedrijvenpark_apeldoorn_noord

Ondernemers & vastgoedeigenaren Apeldoorn-Noord

Verschillende ondernemers en vastgoedeigenaren doen mee als deelnemer aan het slimme energienet. Bekijk wie dat zijn:

Lees meer

 

Logo_oban_logo_oban

OBAN

Bedrijven of vastgoedeigenaren op het bedrijvenpark Apeldoorn-Noord, zijn verenigd in OBAN. OBAN is het eerste aanspreekpunt voor alle deelnemers van het slim energienet.

Bekijk website

logo_gemeente_apeldoorn

Gemeente Apeldoorn

Vanuit de klimaatdoelstellingen werkt de gemeente Apeldoorn in samenspraak met initiatiefnemers, netbeheerders, waterschap, bewoners en bedrijven aan deze energieopgave. Ook nu heeft de gemeente de rol van facilitator bij de ontwikkeling van het slimme energienet.

Bekijk website

Logo HvE

HVE

HVE heeft 20 jaar ervaring met het energiebestending maken van vastgoed als partner en energieregisseur. In dit initiatief heeft HVE de rol van begeleider naar het slim energienet.

Bekijk website

Logo_liander

Liander

Liander is de regionale netbeheerder. Zij beheren en steunen de ontwikkeling van het slim energienet.

Bekijk website

Logo_VNO_NCV

VNO NCW

VNO-NCW behartigt de belangen van ondernemingen van uiteenlopende grootte en verspreid over alle sectoren. VNO-NCW heeft de rol van facilitator bij de ontwikkeling van het slim energienet.

Bekijk website

logo_Oost_nl

Oost NL

Oost NL is de ontwikkelingsmaatschappij van Oost-Nederland. In opdracht van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en de provincies Overijssel en Gelderland versterken zij de regionale economie. Dit doen ze door publiek geld te investeren in ondernemers in Oost-Nederland, waaronder in dit slim energienet.

Bekijk website

logo_oosterberg

Oosterberg

Oosterberg biedt producten en diensten op het gebied van duurzaamheid aan en is op het bedrijvenpark Apeldoorn-Noord gevestigd. Zij leveren de hardware voor het slim energienet.

Bekijk website

logo_factstory

Factstory

Factstory is een Apeldoorns marketingcommunicatiebureau met alle disciplines onder een dak. Zij faciliteert de marketing en communicatie van het project slim energienet Apeldoorn-Noord.

Bekijk website

logo_deft_power

DeftPower

DeftPower is een specialist en innovator op het vlak van opladen van elektrische auto’s.  Hun rol bij het slim energienet is dat ze electrische auto’s op het bedrijvenpark inzetten als batterij voor het energienet.

Bekijk website

logo_deft_power

Mulder Systems

Mulder Systems is elektrotechnisch specialist. Hun rol bij het slim energienet is dat ze laadpalen voor elektrische auto’s installeren en onderhouden. 

Bekijk website

logo_interprovinciaal overleg

IPO

Het Interprovinciaal Overleg behartigt de gezamenlijke belangen van de provincies. O.a. door kennisdeling met de provinciale partners en ‘stakeholders’. IPO heeft de rol van supporter bij het slim energienet.

Bekijk website

Logo_ministerie

EZK

Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) werkt samen met zijn partners aan een duurzaam én ondernemend Nederland. EZK heeft de rol van supporter bij het slim energienet.

Bekijk website

logo_waterschappen

UvW

De Unie van Waterschappen (UvW) vertegenwoordigt de waterschappen in het nationale en internationale speelveld. UvW heeft de rol van supporter bij het slim energienet.

Bekijk website

Logo_vng

VNG

De Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) is de organisatie die alle gemeenten in Nederland verbindt. VNG heeft de rol van supporter bij het slim energienet.

Bekijk website

Logo_ministerie

Provincie Gelderland

De pronvicie Gelderland onderzoekt  samen met gemeenten hoe we nóg beter kunnen samenwerken in Gelderland. Daarbij willen ze een sterker en beter bestuur zijn voor de inwoners en bedrijven”

Bekijk website

Logo Firan

Firan

Samen met partners maakt Firan de duurzame energie van de toekomst toegankelijk voor iedereen. Firan ontwikkelt, realiseert en exploiteert infrastructuren die klaar zijn voor de toekomst. 

Bekijk website

Meedoen

Interesse?

Als je interesse hebt in slim energienet Apeldoorn-Noord, nodigen we je graag uit voor een (online) kennismakingsgesprek. Hier bekijken we samen hoe je kunt meedoen op een manier die bij jouw bedrijf past. Het gesprek is vrijblijvend en informatief.

Wil je graag op de hoogte blijven maar twijfel je nog over een kennismaking?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Wil je graag op de hoogte blijven maar twijfel je nog over een kennismaking?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Social media Energiehaven

Wij houden je graag op de hoogte via jouw favoriete kanaal.

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over het slim energienet op bedrijvenpark Apeldoorn-Noord.