Voor wie?

-Volgens onze berekeningen is de totale opwekpotentie voor zonnepanelen op alle bedrijfsdaken op Apeldoorn Noord ongeveer 34 miljoen kWh. Een aantal bedrijven op bedrijvenpark Apeldoorn Noord heeft inmiddels toegezegd te participeren in een Smart Grid.

Hoe meer bedrijven zich aansluiten bij het Smart Grid, hoe beter. Daarom willen wij graag in gesprek komen met:

    • Ondernemers
    • Vastgoed-eigenaren
    • Ondernemersverenigingen

Wij zien namelijk dat ondernemers geld besparen en grip hebben op de energiekosten als zij aansluiten bij een Smart Grid. Daardoor zijn zij minder afhankelijk van energieleveranciers. Een neveneffect, zeker voor ondernemers en vastgoed-eigenaren die gekoelde waren opslaan, is de leveringszekerheid van de energie. Wij garanderen een continuïteit van energie, nu en in de toekomst. Ook zien wij bij de aansluitingen die wij doen een vermeerdering van de waarde van het pand.

Naast het investeren in duurzame, lokale energie, speelt onze gebruikersgroep zo ook handig in op de maatregelen die vanuit de overheid straks genomen wordt. Verduurzamen is dan geen optie meer vanuit een principekwestie, maar het naleven van regels. Dit wil je pandeigenaar, ondernemersvereniging en ondernemer voor zijn.

Wilt u met ons in contact komen met een van onze adviseurs. Bel of mail ons of laat uw gegevens achter op onze contactpagina.